Zaujíma vás ako si môžete kvalitne nastaviť životné poistenie a platiť za neho čo najmenej?

Zaujíma vás ako si môžete kvalitne nastaviť životné poistenie a platiť za neho čo najmenej?

Mnohí z nás majú životné poistenie, no pre väčšinu je stále veľkou neznámou. Často celkom presne nevieme, za čo platíme a platíme skôr zo zotrvačnosti. Práve životné poistenie však môže byť veľkou oporou, ak je nastavené správne. Životným poistením si zabezpečujeme našu najcennejšiu vec - príjem v prípade, ak je ohrozená naša schopnosť pracovať a byť ekonomicky aktívny. Pre nás je typické, že si skôr poistíme majetok. V zahraničí si ľudia zabezpečia najskôr seba, až potom riešia ostatné. Pretože ak máte príjem aj v situácii, keď ste v ohrození, môžete pokojne spávať.

 

Pandémia ovplyvnila správanie sa poisťovní

Práve súčasná situácia nahráva životnému poisteniu ako výbornému produktu, keďže aj naše slovenské poisťovne sa rozhodli neuplatňovať si výnimku krytia pre ochorenie Covid-19. Uzatvorenie životného poistenia tak môže pri podobných situáciách, ktoré sa pravdepodobne budú v budúcnosti opakovať, pomôcť klientom prekonať situáciu po finančnej stránke. Ochorenie totiž už dnes ohrozilo bežné fungovanie aj príjmy celých domácností, čo sa odrazilo na celkovom ohrození živobytia.

Viacej svetla k životnému poisteniu nájdete na mojom e-booku, ktorý si môžete bezplatne stiahnuť.

Ak ešte životné poistenie nemáte a uvažujete o jeho založení, kontaktujte ma a môžeme sa o možnostiach poistenia porozprávať, aby sme pre aktuálnu situáciu a vaše potreby našli to najvhodnejšie riešenie.

Ing. Lenka Dikaczová
Autor: Ing. Lenka Dikaczová

Sprievodca na ceste finančnou nezávislosťou.

 

Potrebujete poradiť?
Vyplňte formulár, rada Vám pomôžem.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie